Na verloving maken Suzan en Freek alweer heuglijk nieuws bekend: "Gefeliciteerd" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na verloving maken Suzan en Freek alweer heuglijk nieuws bekend: "Gefeliciteerd"

Na verloving maken Suzan en Freek alweer heuglijk nieuws bekend: "Gefeliciteerd"

Het Nederlandse zangduo Suzan en Freek hebben een spetterend jaar achter de rug. Hun muziek wordt met de minuut populairder, ook bij ons. Bovendien is het koppeltje sinds afgelopen zomer ook verloofd. En opnieuw mogen de tortelduifjes nu fantastisch nieuws met de wereld delen.

Suzan en Freek, die in het voorjaar nog schitterden in ‘Liefde voor Muziek’ op VTM, blikken met veel plezier terug op hun prachtige zomer. In juli ging Freek in Berlijn op de knie voor zijn jeugdliefde Suzan en zij zei natuurlijk volmondig ‘ja’. Binnenkort stapt het koppel dus in het huwelijksbootje. Maar amper vijf maanden na hun verloving hebben de zanger en zangeres alweer iets te vieren.

Suzan en Freek hebben namelijk een heuse mijlpaal bereikt in hun relatie. Ze zijn maar liefst 15 jaar samen. “Vandaag precies 15 jaar geleden voor het eerst gekust”, schrijven ze smoorverliefd bij een ludieke foto op Instagram. Van hun tienerjaren tot nu, ze hebben er al een prachtige tijd op zitten samen. Op de volgende 15 jaar!

De harten van hun fans smelten in ieder geval keer op keer. “Jullie zijn zo leuk samen”, “Heerlijk stel zijn jullie toch”, “Geweldig”, “Hoop dat jullie nog heel erg lang van elkaar mogen genieten”, “Veel geluk samen” en “Proficiat, lieverds”, luidt het in de reacties. “Proost, op de liefde”, heft een van hun volgers het glas.

Populair

Laatste nieuws