Marie Verhulst verklapt na eerste optredens al meer over haar toekomst bij K3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marie Verhulst verklapt na eerste optredens al meer over haar toekomst bij K3

Marie Verhulst verklapt na eerste optredens al meer over haar toekomst bij K3

Marie Verhulst verving afgelopen weekend de pas bevallen Hanne Verbruggen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Antwerpse Sportpaleis. Nu onthult ze of ze nog eens zal optreden met K3.

Hanne Verbruggen is onlangs mama geworden van een zoontje genaamd Julien. Daardoor kan ze nog even niet optreden met de andere twee K3’tjes Marthe De Pillecyn en Julia Boschman. In Nederland verving ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel haar al, maar in Antwerpen maakte Marie Verhulst K3 weer compleet.

Marie vertelt bij Radio 2 dat ze dat heel leuk vond. “Ik ken Marthe en Julia goed, dus het voelde als met vriendinnen op het podium staan”, geeft ze toe. “Ik werk soms mee achter de schermen en kende de danspasjes al”, legt de dochter van Gert Verhulst uit. Toch is het niet bedoeling dat ze vaker naast Marthe en Julia op het podium zal verschijnen.

“Het zal hierbij blijven”, verduidelijkt Marie. Zo zal ze voortaan enkel nog op de planken staan met Samson. “Vanaf 26 december beginnen wij met onze kerstshows, waar ik erg naar uitkijk”, aldus Marie. Studio 100-woordvoerder Jan Pieter Boodts bevestigt dan weer dat Diede tot het einde van dit jaar Hanne zal vervangen tijdens de resterende K3-shows in Nederland.

Populair

Laatste nieuws