Peter Gillis erg aangedaan door triest overlijden: "Wij vergeten je nooit"

15052023petergillisinstagram
Afgelopen zondag vierden ze ook in Nederland moederdag, maar zo'n dag kan ook heel wat verdriet met zich meebrengen. Peter Gillis, die zijn mama enkele jaren geleden verloor, bracht een bezoekje aan haar laatste rustplaats en hij deelt ook nog een mooie boodschap op sociale media.
Zo'n vier jaar geleden sloeg het noodlot toe bij Peter Gillis. In maart 2019 moest hij namelijk afscheid nemen van zijn moeder. Zij overleed toen op 88-jarige leeftijd. Sinds dat pijnlijke verlies is moederdag een zeer emotionele dag voor de Oostappen-eigenaar. Dit weekend ging hij dan ook nog eens bij haar langs op het kerkhof.
"Lieve ma en oma, vandaag mooie bloemen gebracht samen met Inge, Ruud en Mark", schrijft Gillis op Instagram onder een foto van haar grafsteen. "Wij vergeten je nooit, omdat je ook zo lief, gezellig en hartelijk was. Je stond er altijd en ben blij dat je zo lang in ons midden was", voegt het 'Massa is Kassa'-gezicht er nog aan toe.

Steun

De volgers van Peter willen hem meteen een hart onder de riem steken. "Kop op topper", "Sterkte allemaal", "Ach, wat lief", "Koester de herinneringen en voor altijd in je hart", "Sterkte gewenst", "Mooi gebaar", "Respect", "Ziet er weer mooi uit, Peter", "Prachtig", "Ziet er netjes uit", "Wat lief van jullie, sterkte", "Een mooie gedachte in deze harde tijd" en "Uit het oog maar nooit uit het hart", klinkt het onder meer in de commentaren.