'Blind Getrouwd'-gezicht Ingeborg eerlijk over breuk tussen Brecht en Dziubi Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Blind Getrouwd'-gezicht Ingeborg eerlijk over breuk tussen Brecht en Dziubi

'Blind Getrouwd'-gezicht Ingeborg eerlijk over breuk tussen Brecht en Dziubi

Onlangs kwam het droevige nieuws naar buiten dat Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen niet langer samen zijn. Ingeborg, die vorig jaar voor het eerst in 'Blind Getrouwd' opdook, klapt nu uit de biecht over deze split.

In het vorige seizoen van 'Blind Getrouwd' vervoegde Ingeborg het team van experten, maar ook dit najaar zal ze opnieuw te zien zijn in het nieuwe seizoen van het populaire VTM-programma. Enkele weken geleden kwam er plots droevig nieuws naar buiten over Brecht en Dziubi, want zij maakten bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. "Brecht heeft me de dag voor hun breuk in de pers kwam een berichtje gestuurd", zegt ze in een gesprek met Story.

Ook voor Ingeborg was dat erg schrikken. "Ik vond het zo erg, want het was een fantastisch koppel", geeft ze toe. Toch merkte ze eerder wel al iets op aan het gedrag van Dziubi. "Op de Kastaars had ik wel al een beetje het gevoel dat Dziubi soms een beetje 'cynisch' was, terwijl dat zo'n lieve en vrolijke gast is", klinkt het. Diep vanbinnen hoopt ze dat het nog goed komt tussen de twee 'Blind Getrouwd'-gezichten.

Bemiddelen

Als ze haar zouden bellen om te bemiddelen, dan zou ze daar meteen op ingaan. "Ik ben er echt heel goed in om mensen terug bij elkaar te brengen", onderstreept ze. Zo geeft ze zelf ook relatietherapie, wat ze heel graag doet. "Liefde is het mooiste wat er is, maar soms moet je het een handje helpen", bedenkt ze zich`.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws