Rachel Hazes heeft een scherpe boodschap voor Roxeanne na pijnlijke rechtszaak Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Rachel Hazes heeft een scherpe boodschap voor Roxeanne na pijnlijke rechtszaak

Rachel Hazes heeft een scherpe boodschap voor Roxeanne na pijnlijke rechtszaak

Vandaag heeft de rechtbank zich uitgesproken over de zaak tussen Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel. Hoewel de meeste vorderingen van Roxeanne zijn afgewezen, reageerde ze toch verheugd. Ook Rachel moet nu wat kwijt.

De rechter oordeelde vandaag dat Rachel zich voorlopig nog steeds de erfgename van André Hazes mag blijven noemen. Daarnaast heeft ze ook recht op zijn nalatenschap en ze mag de exploitatie van zijn intellectuele eigendomsrechten voortzetten. Dat terwijl Rachel eigenlijk geen erfgenaam is volgens het testament.

De advocaten van Rachel moeten nu wat kwijt over deze uitspraak. “Voor Rachel is het van ondergeschikt belang of zij zich erfgenaam mag noemen. Zolang men maar niet twijfelt aan de liefde die er tussen haar en haar overleden man bestond ten tijde van zijn overlijden”, schrijven ze.

Rachel zal ook enkele opgevraagde stukken over de waardering van het muzikale nalatenschap overhandigen aan Roxeanne. “Rachel blijft herhalen dat zij nooit iets te verbergen heeft gehad richting haar kinderen”, aldus haar advocaten. “Zoals eerder gezegd, kent deze zaak geen winnaars”, klinkt het.

Strijdbijl begraven

Het is mogelijk dat Roxeanne verdere stappen zal overwegen zoals een civiele zaak. Toch hoopt Rachel dat het niet zover moet komen. “We hopen voor alle partijen dat de verstrekking van de stukken voor de gewenste duidelijkheid zorgt en dat moeder en dochter de juridische strijdbijl hiermee kunnen bevragen”, aldus de advocaten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws