Sandrine André diep bedroefd na overlijden van dierbaren: "Zijn altijd bij mij" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sandrine André diep bedroefd na overlijden van dierbaren: "Zijn altijd bij mij"

Sandrine André diep bedroefd na overlijden van dierbaren: "Zijn altijd bij mij"

Sandrine André, ook wel bekend als Veronique Van den Bossche uit ‘Familie’, is gisteren 50 jaar geworden. Een heuse mijlpaal, extra pijnlijk dus als enkele dierbaren ontbreken op zo’n bijzondere dag.

In HLN Showbits vertelt Sandrine André op haar verjaardag openhartig over het verlies van haar mama en papa. 50 jaar, dat betekent dat de actrice al het een en ander meegemaakt heeft in haar leven. Zo is ze op jonge leeftijd haar beide ouders verloren. Op een bijzondere dag als haar 50ste verjaardag moet ze nog meer aan hen denken en is het verdriet nog net dat tikkeltje groter.

“Ja, het is een vreemd idee dat ze er niet zijn”, geeft de ‘Familie’-actrice toe. Het gemis is nu groter dan ooit. “Ik heb dat de laatste tijd pas echt beseft als ik collega’s van mij steeds over hun ouders hoor praten”, legt Sandrine uit. “Dan denk ik altijd: ‘Ah, die leven nog?’ Ik hoor zelfs collega’s bezig over grootouders.“

“Dus ja, dat toont aan dat ik mijn ouders verloren ben toen ik nog heel jong was”, bedenkt ze zich. “Maar ze zijn er ook. Dat is heel gek, maar ze zitten in mij.” En hoe ouder Sandrine wordt, hoe meer ze haar mama in zichzelf herkent. “Dan kijk ik even in de spiegel en dan denk ik: ‘Oh, mama. Ah nee, wacht, ik ben het’”, vervolgt de ‘Familie’-actrice. “Dus ze blijven altijd bij mij.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws