Zo zit het écht tussen Andre Hazes en mama Rachel: "Speculaties zijn niet waar" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zo zit het écht tussen Andre Hazes en mama Rachel: "Speculaties zijn niet waar"

Zo zit het écht tussen Andre Hazes en mama Rachel: "Speculaties zijn niet waar"

André Hazes maakte zopas zijn langverwachte comeback op ‘Holland Zingt Hazes’. De zanger verklapt nu dat hij ook op zal treden op de volgende editie in 2024 en dat zegt volgens een Nederlands juicekanaal meer over zijn familievete.

André Hazes stond deze maand vier keer op het podium in Amsterdam tijdens ‘Holland Zingt Hazes’, een concertreeks ter ere van zijn overleden vader André Hazes senior. Voor het eerst in een lange tijd stond de zanger terug op de planken en nu onthult hij ook dat hij volgend jaar weer van de partij zal zijn.

“Ik heb zo genoten van de afgelopen editie”, schrijft hij op Instagram. “Ik heb me zo goed, thuis, veilig en dankbaar gevoeld op dit podium. Heerlijk dat ik dit volgend jaar weer met jullie mag beleven”, aldus André. Het Nederlandse juicechannel merkt meteen op dat dit allesbehalve een onnodige aankondiging is.

“Voordat de shows waren begonnen, werd er al druk gespeculeerd dat André na ‘Holland Zingt Hazes’ zou gaan breken met Rachel om zich in het team van Roxeanne te vestigen”, zegt het juicekanaal. “Dat zou ook betekenen dat hij dan volgend jaar niet meer te zien zal zijn bij ‘Holland Zingt Hazes'. Met deze post laten ze indirect weten dat de speculaties niet waar zijn”, aldus juicechannel.

Zo zit het écht tussen Andre Hazes en mama Rachel: "Speculaties zijn niet waar"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws