Tom Waes krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen uit onverwachte hoek TV en Radio
TV en Radio

Tom Waes krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen uit onverwachte hoek

Tom Waes krijgt ongelooflijk goed nieuws te horen uit onverwachte hoek

Dat Tom Waes nog steeds razend populair is, bewees hij onlangs opnieuw met zijn ‘Het verhaal van Vlaanderen’ op Eén. Maar daar houdt het niet op. De presentator krijgt verrassend nieuws te horen van onze noorderburen.

“Alles wat Tom Waes aanraakt, verandert in goud”, wordt wel eens gezegd. Dat geldt voor ‘Reizen Waes’, maar dat was recent ook voor ‘Het verhaal van Vlaanderen’ niet anders. Op Eén wist het programma wekelijks zo’n 1,3 miljoen kijkers naar het scherm te lokken. Maar er is meer goed nieuws.

Ook in Nederland is Tom Waes een fenomeen.’ Het verhaal van Vlaanderen’ steekt straks dan ook de landgrenzen over. Vanaf morgen zenden ook onze noorderburen het populaire Eén-programma uit op NPO 1, net zoals ze eerder al deden met ‘Reizen Waes’.

Het format is bovendien overgewaaid van onze noorderburen. In ‘Het verhaal van Nederland’ nam acteur Daan Schuurmans de kijker mee op reis doorheen 2000 jaar geschiedenis. Nu krijgt tv-kijkend Nederland ook onze ontstaansgeschiedenis te zien. “Ik heb zelf tijdens de voorbereidingen van dit programma al veel opgestoken en stond versteld van sommige verhalen. Ik ben er zeker van dat de kijker die verwondering ook zal voelen”, zegt Tom Waes over het programma in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws