Topchef Sergio Herman maakt zichzelf heel duidelijk: “Daar ben je nu eens echt niets mee” Buitenland
Buitenland

Topchef Sergio Herman maakt zichzelf heel duidelijk: “Daar ben je nu eens echt niets mee”

Topchef Sergio Herman maakt zichzelf heel duidelijk: “Daar ben je nu eens echt niets mee”

Elke dinsdag en donderdag voorziet Sergio Herman in ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ de ‘gerechjes’ van onbekende Vlamingen van commentaar. Samen met zijn partner in crime Marcelo Ballardin mag hij aanschuiven voor een driegangenmenu.

In Dag Allemaal laat de strenge, maar immer sympathieke Nederlander weten dat hij het verbazingwekkend vindt dat er nog zoveel keukentalent rondloopt. “Eerlijk? Ik wist niet dat er nog zoveel goede hobbykoks rondlopen in Vlaanderen”, zegt Sergio. “Ik kan jullie verzekeren: Marcelo en ik werden al enorm verrast. Vaak in positieve zin, soms ook minder aangenaam."

“In het tweede geval gaan we de waarheid niet verbloemen, maar zijn we even goed eerlijk”, vervolgt Sergio. “Uiteindelijk is het simpel: het moet gewoon lekker zijn. Het is leuk als een bord perfect gedresseerd is, maar daar ben je niets mee als wat erop ligt niet smaakt.” Wat de uiteindelijke bedoeling is, is dat de kandidaten iets leren uit hun deelname. “Dus geven we hen tips en tricks om het beter te doen. Opbouwende kritiek, weet je wel."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws