HET WEER - Temperaturen schieten omhoog tot zelfs 23 graden Weer
Weer

HET WEER - Temperaturen schieten omhoog tot zelfs 23 graden

HET WEER - Temperaturen schieten omhoog tot zelfs 23 graden

De komende dagen krijgt België te maken met wisselvallig weer. Vandaag begint de dag in het noordwesten zwaarbewolkt met regen. In andere delen blijft het droog met opklaringen, vooral ten zuiden van Samber en Maas.

In de namiddag breiden de wolken zich uit over het hele land, met kans op buien die lokaal hevig kunnen zijn, inclusief donderslagen. De temperaturen variëren van 10 tot 14 graden met een zwakke tot matige wind uit zuidwestelijke richting.

In de nacht van vrijdag op zaterdag bewegen regen en buien, soms met onweer, vanuit Frankrijk over het land. De minima liggen tussen 4 en 8 graden en de wind draait naar oost tot zuidoost. Zaterdag zelf blijft het wisselend tot zwaarbewolkt met regenbuien, vooral in de namiddag en avond. De maxima stijgen naar 13 tot 17 graden.

Zondag wordt winderig met afwisselend zon en buien. De temperaturen liggen tussen 12 en 17 graden en de wind waait vrij krachtig uit het zuidwesten, met windstoten tot 80 km/u.

Maandag en dinsdag wordt het zachter; maandag start zonnig, maar later neemt de bewolking toe met buien. Dinsdag is het wisselend bewolkt met regen en kans op onweer, de temperaturen lopen op tot 23 graden.

Woensdag en donderdag blijft het warm met temperaturen rond 20 graden. Beide dagen zijn er perioden van opklaringen en kans op onweersbuien.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws