Vader Patrick Evenepoel vertelt straf verhaal over Remco na zijn val: "Weet je dat hij daar al mee bezig is?" Sport
Sport

Vader Patrick Evenepoel vertelt straf verhaal over Remco na zijn val: "Weet je dat hij daar al mee bezig is?"

Vader Patrick Evenepoel vertelt straf verhaal over Remco na zijn val: "Weet je dat hij daar al mee bezig is?"

Patrick Evenepoel doet zijn verhaal in Het Laatste Nieuws over de val van zijn zoon Remco in de ravijn. "Ons hart sloeg over. We probeerden rustig te blijven. Het was wachten op verlossend nieuws", vertelt hij.

Patrick barst tijdens het interview in tranen uit. "We moeten gewoon heel blij zijn dat hij er nog is. Er zijn ouders die dat niet meer kunnen zeggen over hun kind.”

Remco beseft waar hij aan ontsnapt is. “Dat hij door het oog van de naald is gekropen. En het, alle omstandigheden in acht genomen, goed stelt", aldus Patrick. Al blijft het voor Remco moeilijk te aanvaarden dat zijn seizoen voorbij is.

Revalidatie

"Tuurlijk is hij ongeduldig. Maar veel belangrijker is nu dat hij eerst volledig geneest en goed rust en revalideert. Zonder stappen over te slaan. Ook dáár is hij trouwens al mee bezig. ‘Bij wie ga ik revalideren? Waar? En hoe pakken we dat aan? Ik zal op mijn eten moeten letten, als ik niet koers. Anders word ik te dik’. (grijnst) Ach, het zijn geen gecompliceerde breuken. Dat komt dus wel goed.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws