Iedereen zegt hetzelfde over vertrek van Amelie in ‘Familie’ Buitenland
Buitenland

Iedereen zegt hetzelfde over vertrek van Amelie in ‘Familie’

Iedereen zegt hetzelfde over vertrek van Amelie in ‘Familie’

De makers van ‘Familie’ blijven hun kijkers verbazen. Na de onaangekondigde comeback van Simon, is er nu het al even onverwachte vertrek van Amelie. Fans zagen dit duidelijk niet aankomen.

“Huh? Ik kan niet volgen”, schrijft iemand op de sociale media. “Er was toch geen sprake van een vertrek van Amelie? Ik vind dit zo spijtig, zeker omdat alles eindelijk goed leek te komen.” Een ander zegt: “Wow. Dit had ik niet zien aankomen. Ik wens haar in ieder geval veel geluk in haar verdere leven.”

“Allez, wie is de volgende? Waarom was een vertrek van Amelie nu nodig? 'Familie' trekt op niks meer de laatste tijd”, aldus een ontgoochelde ‘Familie’-fan. “Eerst gaan ze eruit, dan weer erin, dan dit, dan dat… Een mens zou er niet meer naar kijken.”

"Ik ga haar missen"

“Ja, dit zag niemand aankomen”, merkt iemand op. “Heel jammer, maar ja, ze komen en gaan. Maar toch… Ik vond dat Erika Van Tielen de rol van Amelie fantastisch speelde. Ze is een geweldige actrice. Ik ga haar missen.”

“Eerlijk gezegd had ik dit totaal niet zien aankomen”, lezen we nog. “Super jammer. Maar met zo'n vertrek kan ze nog altijd terug komen. Nu kan Marie-Rose De Putter het wel eens moeilijk gaan krijgen. Want het is haar schuld! Vuurwerk verzekerd in ‘Familie’!"

Populair

Laatste nieuws