Sean Dhondt heeft al een nieuw lief: "Ik zou me heel diep schamen" Buitenland
Buitenland

Sean Dhondt heeft al een nieuw lief: "Ik zou me heel diep schamen"

Sean Dhondt heeft al een nieuw lief: "Ik zou me heel diep schamen"

Dag Allemaal meldde dinsdag dat Sean Dhondt opnieuw de liefde heeft gevonden bij Maithé Rivera na de breuk met zijn ex-vrouw, Allison Scott. Sean is en blijft een van de populairste bekende Vlamingen en dus verspreidde dit nieuwtje zich als een lopend vuurtje.

“Eerst zitten hopen dat het goed komt met zijn vrouw, want hij ‘ziet haar echt graag’ en zo en hij zou nooit meer die fout maken”, zegt iemand op de sociale media. “En nu is de scheiding nog maar pas in werking en hij heeft al een ander. Dat is pas het bewijs van hoe oprecht zijn liefde voor Allison was.”

“Van liefde is er hier weinig sprake"

“Sergio Herman, Sean Dhondt en co. vallen op zo'n jongere ‘poppemiekes’ die enkel op zoek zijn naar een BV om in de media te staan”, aldus een ander. “Van liefde is er hier weinig sprake, denk ik dan! Och ik laat ze doen, zo krijgen ze de boekjes weeral vol en houden ze het volk zoet."

“Hij heeft blijkbaar gekust met een ander aan de frituur toen hij nog hoopte op verzoening met Allison Scott”, lezen we nog. “Jezus, mannen, zó oprecht dat 'm is! Ik begrijp echt niet dat, als je zo lang samen bent geweest met iemand en iemand zo graag zag, dat je dan maar zo weinig tijd nodig hebt om die breuk te verwerken…”

“Ach, Sean is een vent die altijd dat ding in zijn broek achterna zal lopen”, klinkt het streng. “Zogezegd veel verdriet hebben om zijn vrouw, maar nu al een ander. Ik zou mij diep schamen. Vanaf het moment dat dat barbiepopje een man met een grotere… spaarpot tegenkomt is hij haar kwijt.”

Populair

Laatste nieuws