Ben Crabbé schopt ‘Blokken’-fans tegen de schenen: “Dit kan nu toch écht niet meer?” Buitenland
Buitenland

Ben Crabbé schopt ‘Blokken’-fans tegen de schenen: “Dit kan nu toch écht niet meer?”

Ben Crabbé schopt ‘Blokken’-fans tegen de schenen: “Dit kan nu toch écht niet meer?”

Voor wie klachten of vragen heeft in verband met de VRT, is er slechts één adres: Chloë van de VRT-klantendienst. Zij nam de voorbije week de opmerkingen van het publiek door en haalde er voor ons diegene uit die voor haar het meest in het oog sprongen.

“Een kijker van ‘Het Journaal’ vindt het nieuwe concept ‘Laat’ betuttelend, ‘alsof het nieuws leuk moet zijn’. Nu was ik niet bij de brainstorms voor de vernieuwing, maar ik stel me daarbij voor dat Xavier Taveirne of Goedele Wachters in hun kindertijd zijn gaan graven en zo zijn uitgekomen bij het Kinderen Voor Kinderen-liedje ‘Als ik de baas zou zijn van het journaal’”, zegt Chloë. “Want, ‘dan werd meteen het nieuws een heel stuk positiever’.”

Geld voor de representatiekosten van Ben

Opnieuw blijven Ben Crabbé en het Eén-programma ‘Blokken’ de gemoederen beroeren. “Zo kregen we klachten omdat de presentator de laatste tijd ‘te vaak vervalt in clichés’, omdat hij soms ‘drie keer per aflevering ‘voila’ zegt en dit er echt niet meer door kan’ en omdat er blijkbaar te weinig budget wordt vrijgemaakt om hem ‘fatsoenlijk te kleden’."

“Jammer dat de beheersovereenkomst pas in december werd vernieuwd, maar we nemen het mee naar 2025 om meer geld te vragen voor de representatiekosten van Ben”, grapt Chloë.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws