Zanger Christoff neemt drastisch besluit door coronacrisis: "Ik wil het niet meer" Buitenland
Buitenland

Zanger Christoff neemt drastisch besluit door coronacrisis: "Ik wil het niet meer"

Zanger Christoff neemt drastisch besluit door coronacrisis: "Ik wil het niet meer"

Zanger Christoff was te gast op Ment TV. Daar kwam hij vertellen over zijn opvallende carrièreswitch. Hij en zijn zus Lindsay beginnen samen een nieuw project, dat niets met muziek te maken heeft.

“De eerste week lockdown voelde aan als vakantie, maar het bleef duren”, zegt Christoff. “Ondertussen zijn we 15 maanden verder. Ik heb écht die adrenaline nodig. Ik heb altijd geleerd om uit negatieve periodes het positieve te halen. Alles gebeurt met een reden.”

“De coronapandemie heeft mij doen inzien dat ik minder afhankelijk wil zijn van mijn carrière, want succes is heel vergankelijk”, merkt de zanger op. “Dus naar de toekomst toe, stel dat we nog eens in een situatie terecht komen als deze, hebben mijn zus en ik besloten om iets zoeken dat we naast onze zangcarrière kunnen doen.”

Baksteen in de maag

“Wij zijn geboren met een baksteen in onze maag. We komen uit een aannemersfamilie”, zegt Christoff. “Dus we gaan een klein projectje doen: bouwen en verbouwen. Om ons daarmee bezig te houden, maar ook om onze zinnen te verzetten en dus ook om minder afhankelijk te zijn van de carrière die we nu hebben", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws