Bakken kritiek voor Aïsha uit ‘The Sky Is The Limit’: “Stop toch met die leugens!” Buitenland
Buitenland

Bakken kritiek voor Aïsha uit ‘The Sky Is The Limit’: “Stop toch met die leugens!”

Bakken kritiek voor Aïsha uit ‘The Sky Is The Limit’: “Stop toch met die leugens!”

Aïsha Van Zele en zakenman Miguel Dheedene werden één jaar geleden smoorverliefd op elkaar. Aïsha had toen een moeilijke periode achter de rug: haar vorige partner, ondernemer en ‘The Sky Is The Limit’-ster Philip Cracco was zeven maanden eerder overleden. Dat ze nu opnieuw met een kapitaalkrachtige man samen is, stoot blijkbaar velen tegen de borst.

“Wel eigenaardig dat zulke vrouwen nooit op een man vallen die bij de vuilniswagen of zo werkt”, zegt iemand op de sociale media. “De meesten van hen zijn gewoon uit op een vent met een dikke bankrekening en een even dikke portefeuille, en wie daar anders over denkt, gelooft nog dat de kerstman echt bestaat!”

“‘Maar ik heb hem nooit gevraagd hoeveel er op zijn rekening stond, hoor.’ Tuurlijk niet, en ze weet toevallig ook niet dat het de zoon van Luc Dheedene is, één van de invloedrijkste modespelers in de Benelux?”, merkt een ander fijntjes op. “Yeah right.”

"Luxepaardjes die een gewone man niet zien staan"

“Die vrouw moet gewoon een rijk persoon hebben want ze was het toen al gewoon om in luxe te leven”, zegt een dame. “Ze heeft geluk dat op zulke vrouwen vooral rijke mannen afkomen, en de dames weten dat. Dat zijn luxepaardjes die een gewone man zelfs niet zien staan. Vertoeven in de ‘betere’ kringen, en hun enige werk is mooi zijn en klaar liggen voor te leveren prestaties.”

"Ga toch weg met die leugens"

“‘Geld telt niet’? Laat me toch niet lachen”, klinkt het verder. “Waarom eens geen gewone arbeider? Toevallig je ogen op die zakenman laten vallen, zeker? En dan zeggen dat geld niet telt… Komaan, ga toch weg met al die leugens!”

“Goh, een zakenman met een Bentley... Moet je dan nog vragen of hij geld heeft?”, lezen we nog. “Er zijn zo van die vrouwen die ‘toevallig’ altijd op rijke mannen vallen.” En ook: “Ze heeft nooit gevraagd hoeveel geld hij heeft, maar als men iéts weet over de familie Dheedene, dan is het wel dat er geld is. En ook het feit dat hij iemand is die niet trouw kan zijn, dat detail vergeet ze ook maar even... Toch toevallig?!”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws