Misdaadjournalist Peter R. de Vries overleden na aanslag Buitenland
Buitenland

Misdaadjournalist Peter R. de Vries overleden na aanslag

Misdaadjournalist Peter R. de Vries overleden na aanslag

Misdaadjournalist Peter R. de Vries is overleden. Dat trieste nieuws maakte zijn zoon bekend. Vorige week dinsdag werd de Vries neergeschoten in Amsterdam. Hij is in het bijzijn van zijn familieleden overleden. Hij werd 64 jaar.

"Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen", schrijven zijn nabestaanden, die vragen om rust om het overlijden te verwerken, in een verklaring. "We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar.”

De Vries werd op 6 juli onder vuur genomen, nadat hij te gast was geweest in de studio van tv-programma ‘RTL Boulevard’. Hij werd toen in het hoofd geraakt en in allerijl naar het ziekenhuis gebracht.

Aangepaste programmering

Na de laffe aanslag werden twee mannen werden twee mannen gearresteerd: de 35-jarige Pool Kamil E. uit Maurik en de 21-jarige Delano G. uit Rotterdam. De politie ziet G. als de vermoedelijke schutter en E. als de vermoedelijke bestuurder van de vluchtauto.

RTL past vanavond de programmering aan in verband met het overlijden van Peter R. de Vries. De uitzending van ‘RTL Boulevard’ zal geheel in het teken staan van zijn overlijden. Later volgt een In Memoriam.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws