Lars doet een vreselijke ontdekking in 'Familie' Buitenland
Buitenland

Lars doet een vreselijke ontdekking in 'Familie'

Lars doet een vreselijke ontdekking in 'Familie'

De situatie rond Leon escaleert in 'Familie'. Lars heeft net een vreselijke ontdekking gedaan.

"Hij is weg. Heel het huis is leeg", zegt Lars. "Wat? Dat kan niet", reageert Raven. "Is hij nu gewoon vertrokken zonder iets te zeggen? Zonder naar hier te komen, te zeggen waar het op staat en de waarheid te vertellen aan ons? Lafaard!"

Liegt Brigitte?

Bovendien maken Lars en Raven zich zorgen over het feit dat Brigitte niet meer antwoordt op hun berichten. De kijker weet intussen dat zij met Jenny naar India is vertrokken. Brigitte is doodsbang voor Leon. Hij had haar getelefooneerd met de waarschuwing dat hij z'n zoon en kleinzoon niet zou laten afpakken. Een niet mis te verstane boodschap voor Brigitte dus.

Intussen speculeren de kijkers verder. Er zijn er zelfs die denken dat Brigitte liegt en helemaal niet verkracht is geweest. "Ik denk dat Brigitte liegt", klinkt het bij een fan. "Leon zal in het verleden iets gedaan hebben, maar hij heeft haar niet verkracht."

"Ik geloof er ook niks van", pikt iemand anders in. "Ik denk dat ze stapelverliefd was op hem en dat het voor hem een onenightstand was. Dat heeft ze niet kunnen verkroppen en met het verkrachtingsverhaal probeert ze nu wraak te nemen." Dan blijft uiteraard wel de vraag waarom ze met Jenny op de vlucht slaat naar India.

Getuige

Niets dan mysterie dus voorlopig. Wat wel vast staat is dat Lars en Veronique gaan trouwen. Vero vindt evenwel geen getuige, want haar zoon Cedric wil niet ingaan op die vraag. Daarom zal Veronique het deze week aan haar goeie vriend Rudy vragen. Die twijfelt om in te gaan op het voorstel. "Ik zou het heel graag willen, maar ik wil ook heel graag dat het weer goed komt tussen jou en Cedric", reageert hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws