Louis en Hubert uit 'Don't worry be happy' vrezen: "Dat zou écht erg zijn" voetbal
voetbal

Louis en Hubert uit 'Don't worry be happy' vrezen: "Dat zou écht erg zijn"

Louis en Hubert uit 'Don't worry be happy' vrezen: "Dat zou écht erg zijn"

Louis en Hubert kennen we van 'Don't worry be happy'. De broers zijn een onafscheidelijk duo.

Dankzij het programma - dat voor het eerst in 2019 verscheen - kregen de twee al heel wat bezoek over de vloer. Daar zitten hele gewone mensen bij, maar ook bekende namen, zo blijkt. "Michel Van Den Brande is langsgeweest, met 200 zakken hout voor de stoof. Tof, want het kost toch veel, hè. Marc Coucke ook. Een plezante", zeggen ze in Het Nieuwsblad.

Geen kameraden

De twee zijn altijd bij elkaar. Toch zijn ze geen beste kameraden, zo zegt Hubert. "Er is altijd wel iets”, vertelt hij. “Pas op, alleen achterblijven, dat zou hárd zijn. Niemand meer om ruzie meer te maken. Vooral over het eten. Hij eet geire friet, ik nu eens echt absoluut niet."

Louis heeft dan weer het probleem dat hij alles vergeet. Ook allerminst evident dus. "Gisteren ben ik kwijt, dat van 50 jaar geleden weet ik nog. Ik hoop dat de mannen van het leger ook kijken, ik heb onlangs nog aan hen gepeisd", laat Louis optekenen.

Aanrader

Wie nog niet naar 'Don't worry be happy' gekeken heeft, het is in ieder geval een aanrader. Naast Hubert en Louis worden ook nog andere mensen gevolgd. Het is iedere donderdagavond op Play 4 te bekijken en later ook op Go Play.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws