Remco Evenepoels verloofde Oumi deelt intiem moment na Vuelta-zege: “Zo mooi!” showbizz
showbizz

Remco Evenepoels verloofde Oumi deelt intiem moment na Vuelta-zege: “Zo mooi!”

Remco Evenepoels verloofde Oumi deelt intiem moment na Vuelta-zege: “Zo mooi!”

Remco Evenepoel heeft een succesvolle periode achter de rug. Dat beseft ook zijn verloofde Oumi Rayane die een prachtig moment van de twee deelt op haar Instagram.

Remco Evenepoel en Oumi Rayane zijn al voor een lange tijd samen. Echter ging het even niet zo goed tussen de twee in 2019. Toen gingen ze even uit elkaar omdat Remco naar Monaco wilde verhuizen. Toch kwamen ze terug bij elkaar en inmiddels zijn ze verloofd.

Naast hun verloving hebben ze nog iets groot te vieren. Remco won namelijk de Vuelta. Op Instagram deelt Oumi alvast een intiem moment van de twee om zijn zege te vieren. “Jij en ik tegen de wereld. Ik kan niet beschrijven hoe trots ik op je ben”, schrijft ze erbij. Het is een foto aan de eindmeet in Madrid, waarop ze innig aan het kussen zijn. “Toppers”, “Wat mag je trots zijn”, “Twee mooie mensen” en “Echte liefde”, reageren fans.

Daarnaast deelt ze ook nog een tweede foto en dat is er eentje uit de oude doos. Het is een foto van het koppel van verschillende jaren geleden, toen ze er nog een pak jonger uitzagen. “Swipe om te zien waar wij zijn begonnen”, zegt ze al lachend.

Populair

Laatste nieuws