Winnie Bogaerts licht een tipje van de sluier op over baby's geslacht showbizz
showbizz

Winnie Bogaerts licht een tipje van de sluier op over baby's geslacht

Winnie Bogaerts licht een tipje van de sluier op over baby's geslacht

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans uit 'Blind Getrouwd' beginnen af te tellen naar de komst van hun eerste kindje. In Dag Allemaal verklappen ze nu meer over het geslacht van de kleine spruit.

Winnie stapte drie jaar geleden in het huwelijksbootje met Jonah in 'Blind Getrouwd'. De twee zijn nog steeds dolgelukkig samen en verwachten eind deze maand hun eerste kindje. Of het een jongetje of meisje wordt, blijft ook voor het koppel zelf een grote verrassing.

En daar hebben ze ook bewust voor gekozen. "Wij doen al eens graag iets blind, dus willen we het geslacht van onze baby pas ontdekken bij de geboorte", onthult Winnie in Dag Allemaal. Ondertussen blijft ze haar volgers trakteren op foto's van haar bolle buik.

Het is vol spanning uitkijken naar de komst van de kleine spruit. Winnie geeft ook toe dat ze best wel zenuwachtig is. "Als ik het neefje en nichtje van Jonah zie rondlopen en -springen, denk ik: 'Ik ben hier totaal nog niet klaar voor.' Maar gelukkig heb ik de beste man aan mijn zijde om dit samen uit te zoeken", klinkt het.

Populair

Laatste nieuws