Hanne is nergens meer te bespeuren bij K3, Marthe klapt uit de biecht showbizz
showbizz

Hanne is nergens meer te bespeuren bij K3, Marthe klapt uit de biecht

Hanne is nergens meer te bespeuren bij K3, Marthe klapt uit de biecht

K3 is volop bezig met het promoten van hun nieuwste single ‘Vleugels’. Opvallend is wel dat Marthe en Julia overal alleen opduiken. Hanne is verrassend genoeg niet meer van de partij. De K3’tjes vertellen wat er aan de hand is.

“Niets ergs hoor”, stelt Marthe iedereen meteen gerust in Het Belang van Limburg. “Hanne moet gewoon naar haar lichaam luisteren en rusten.” De zangeres moet in december bevallen van haar eerste kindje. Marthe en Julia zullen er dus steeds vaker alleen voor staan. Gelukkig is dat allemaal mooi ingecalculeerd.

“Vorig weekend speelden we de eerste vijf shows van onze Nederlandse tournee. En dit weekend hebben we weer zes shows”, gaat Marthe verder. Hoewel Hanne nog steeds met even veel energie op het podium staat, vinden haar mede-K3’tjes het niet meer dan normaal dat ze af en toe eens een vrije dag inlast. “Ze moet voor zichzelf én voor de baby zorgen”, klinkt het.

Terwijl de K3’tjes vroeger alles gewoon op zich lieten afkomen, kunnen ze niet anders dan nu wat meer naar de toekomst te kijken. Wat gebeurt er als het kindje er is bijvoorbeeld? Niet alleen voor Hanne, maar ook voor Marthe en Julia brengt dat grote veranderingen met zich mee. Eén voordeel ondervinden de meisjes nu wel al. “Onze agenda werd vaak last minute omgegooid. Dat zal nu niet meer kunnen. In dat opzicht is de baby voor K3 een win-winsituatie.”

Populair

Laatste nieuws