Romelu Lukaku laat meer dan enkel zijn afgetrainde lichaam zien in fotoshoot showbizz
showbizz

Romelu Lukaku laat meer dan enkel zijn afgetrainde lichaam zien in fotoshoot

Romelu Lukaku laat meer dan enkel zijn afgetrainde lichaam zien in fotoshoot

Rode Duivel Romelu Lukaku laat zich van een verrassende kant zien. Tijdens een fotoshoot gaat hij volledig uit de kleren. Maar het is niet alleen zijn spieren die de aandacht trekken.

Romelu Lukaku trekt al zijn kleren uit voor een nieuwe campagne van Calvin Klein. Met alleen een boxershort aan laat de voetballer zijn uiterst gespierde bovenlijf zien. Maar dat is niet het enige dat meteen in het oog springt.

Op zijn schouders staan lange strepen die op littekens lijken. “Da’s niet vreemd. Het zijn striemen”, zegt dermatologe Melissa Sprengers in Het Nieuwsblad. “We zien het vaak bij sporters zoals Lukaku die op korte tijd veel spiermassa hebben gekweekt.” Ze juicht dan ook enorm toe dat de voetballer zijn striemen zonder schaamte laat zien.

Zo zullen mensen die zich er onzeker over voelen of zich ervoor schamen, zien dat dat voor niets nodig is. “Het hoort nu eenmaal bij de verandering van ons lichaam”, gaat ze verder. Dat een profvoetballer op die manier een voorbeeld kan zijn voor velen, vindt de dermatologe een stap in de goede richting.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws