Frances Lefebure krijgt fantastisch nieuws te horen: "Echt mindblowing" showbizz
showbizz

Frances Lefebure krijgt fantastisch nieuws te horen: "Echt mindblowing"

Frances Lefebure krijgt fantastisch nieuws te horen: "Echt mindblowing"

Actrice en presentatrice Frances Lefebure heeft al een mooie carrière achter de rug. En die is nog lang niet voorbij. Frances duikt binnenkort opnieuw op in jullie huiskamer.

Frances was de laatste tijd vooral als actrice op de buis te zien. Haar werk als presentatrice liet ze daardoor wat links liggen. In ‘Hotel Romantiek’ gaf ze bijvoorbeeld de fakkel door aan Gloria Monserez. Ze presenteerde onlangs wel nog ‘Cupido ofzo’, maar dat was geen al te groot succes.

Nu krijgt Frances’ carrière als presentatrice opnieuw een boost. Vanaf 27 oktober presenteert ze samen met Lieven Scheire het gloednieuwe VTM-programma ‘Ons DNA’. Een programma vol interessante weetjes en experimenten. Bovendien helpen ze ook mensen die op zoek zijn naar verloren familieleden.

“Het is een leerrijk, mindblowing en emotioneel programma”, verklapt Frances in Het Laatste Nieuws. “Daarnaast hebben we ook enkele moedige bekende Vlamingen gevonden die zo gek waren om hun DNA aan ons af te staan”, klinkt het. Proefkonijnen van dienst zijn onder andere Dina Tersago, Koen Wauters en Gloria Monserez. Wat dat zal geven, zien we dus binnenkort.

Populair

Laatste nieuws