Dit is de échte reden van Annelien Coorevits' vertrek bij 'Temptation Island' showbizz
showbizz

Dit is de échte reden van Annelien Coorevits' vertrek bij 'Temptation Island'

Dit is de échte reden van Annelien Coorevits' vertrek bij 'Temptation Island'

Vorig jaar wuifde Annelien CoorevitsTemptation Island’ vaarwel. Ze heeft het programma altijd met veel plezier gepresenteerd, maar toch gaf ze de Belgische fakkel door aan Viktor Verhulst.

"Inhoudelijk liet het programma regelmatig stof opwaaien, maar eraan meewerken was echt fantastisch", bedenkt Annelien zich in Het Laatste Nieuws. "Na vijf seizoenen vormden wij echt een kleine familie. Elk jaar keek ik ernaar uit om mijn ‘Temptation'-collega's terug te zien." Toch was er iets dat Annelien tegenhield.

"Tijdens het laatste seizoen voelde het alsof ik er iets te oud voor werd", geeft ze toe. Ze kreeg het steeds moeilijker met het bedrog en sommige bedenkelijke keuzes van de deelnemers. "Als moeder van twee en na mijn scheiding vond ik het ook steeds moeilijker om nog goede raad te geven op liefdesvlak", merkt ze.

Terugkeren als gezicht van de realityreeks zit er voorlopig niet in. Maar Annelien sluit het ook niet 100% uit “Wie weet, ooit, met een matuurdere doelgroep”, lacht ze. “De jeugd laat ik liever over aan de jeugd.”

Begeerd tv-gezicht

Haar vertrek bij ‘Temptation’ betekent natuurlijk niet het einde van haar tv-carrière. Annelien blijft een gewild tv-gezicht. “Ik werk nog te graag voor tv om het op te geven. Ik ben natuurlijk ook nog maar 35, de houdbaarheidsdatum voor vrouwen op het scherm is denk ik nog wel rekbaar”, lacht Annelien. Al is ze wel een pak selectiever geworden. “Ik wil zelf écht plezier beleven aan het maken van een programma”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws