Kersverse echtpaar Remco Evenepoel en Oumi nu al klaar voor volgende grote stap showbizz
showbizz

Kersverse echtpaar Remco Evenepoel en Oumi nu al klaar voor volgende grote stap

Kersverse echtpaar Remco Evenepoel en Oumi nu al klaar voor volgende grote stap

Het leven lacht Remco Evenepoel toe. Op amper één maand tijd werd de wielrenner wereldkampioen en gaf hij zijn jawoord aan zijn jeugdliefde Oumi Rayane. Maar het goede nieuws houdt niet op. Het koppel heeft iets geweldigs aan te kondigen.

Remco en Oumi zijn nog maar net terug van hun huwelijksreis naar de Maldiven, of ze pakken alweer hun koffers. Voor langere tijd deze keer. Het jonge koppeltje verhuist volgende week namelijk naar Spanje. De wielrenner heeft een appartement gekocht in Alicante, ver van alle media-aandacht in Vlaanderen.

De regio is Remco niet onbekend. Hij overwinterde er vorig jaar al. “Toen was het nog op hotel, maar met een vaste stek zal het nog beter verlopen”, vertelt Remco in Het Laatste Nieuws. “De regio rond Alicante is echt een prachtige omgeving om te trainen”, gaat hij verder. Daar heb je het hele jaar door goed weer, ideaal dus om te sporten.

Remco en Oumi kochten hun appartement in Spanje vorig jaar al, maar het is pas sinds een paar weken klaar om er ook effectief in te trekken. Maar de verhuis naar Spanje betekent niet dat hij breekt met België. Voorlopig woont hij nog steeds in zijn ouderlijke huis is Schepdaal en de bedoeling is om binnenkort ook in die buurt een eigen stekje te hebben.

Populair

Laatste nieuws