Meest gehate vrouw van Nederland bekent schuld: dit heeft Glennis echt gedaan showbizz
showbizz

Meest gehate vrouw van Nederland bekent schuld: dit heeft Glennis echt gedaan

Meest gehate vrouw van Nederland bekent schuld: dit heeft Glennis echt gedaan

Glennis Grace kwam eerder dit jaar in opspraak door een uit de hand gelopen ruzie in de supermarkt. Nu vertelt ze in talkshow ‘Jinek’ wat er echt is gebeurd.

Glennis Jace heeft de laatste maanden heel wat kritiek gekregen op haar aandeel in het Jumbo-gevecht, waardoor ze zich de meest gehate vrouw van Nederland voelde. Nu heeft ze haar kant van het verhaal vertelt in ‘Jinek’. “Ik zit hier niet voor mijn plezier, maar wel om het een en ander duidelijk te maken”, zegt ze. Zo hoopt ze dat de media-aandacht zal afnemen.

Haar 15-jarige zoon zou eerder dit jaar hardhandig uit de Jumbo-supermarkt in Amsterdam zijn gezet, omdat hij binnen enkele trekken had genomen van een e-sigaret. Glennis vond dat niet kunnen en ging later met enkele bekenden naar de winkel om de medewerker aan te spreken. Toen de medewerker begon te lachen volgens haar, heeft ze hem een duw in het gezicht gegeven.

Daarna ontstond er een vechtpartij, maar Glennis beweert dat ze daar niet aan mee heeft gedaan. “Ik heb met niemand gevochten, ik heb alleen die medewerker een duw gegeven. Het is onwijs uit de hand gelopen. Dat was absoluut niet de bedoeling”, geeft ze toe. Verder wil ze nogmaals haar excuses aanbieden aan alle slachtoffers. Glennis zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws