Jitske Van de Veire maakt het bloedheet met pikante lingeriefoto's: "Mooi lijf!" sexy
sexy

Jitske Van de Veire maakt het bloedheet met pikante lingeriefoto's: "Mooi lijf!"

Jitske Van de Veire maakt het bloedheet met pikante lingeriefoto's: "Mooi lijf!"

Jitske Van de Veire doet de temperatuur weer stijgen met enkele uitdagende plaatjes. Ze laat zich opnieuw van haar meest sexy kant zien op Instagram.

Jitske Van de Veire, de dochter van presentator Peter Van de Veire, weet hoe ze haar volgers gek kan maken. Het is namelijk niet de eerste keer dat ze wat meer van haar lichaam laat zien. Zo post ze geregeld enkele uitdagende plaatjes en daar krijgt ze altijd heel veel positieve reacties op van haar fans.

Jitske Van de Veire wil een uithangbord zijn voor body positivity. Ze heeft namelijk haar lichaam leren accepteren zoals het is en dat wil ze graag delen op sociale media. Dat betekent ook dat ze zich comfortabel voelt met het tonen van haar (naakte) lichaam. Deze keer plaatst ze enkele foto’s in sexy lingerie.

Jitske krijgt al snel heel wat complimentjes van haar volgers. Zij vinden dat ze er heel goed uitziet. “Machtige foto”, “Lekker ding”, “Howla, knap figuur”, “Je bent een topper”, “Sexy foto”, “Wat een schoonheid”, “Mooi mens” en “Wauw”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws