Winnaar 'De Allerslimste Mens ter Wereld' lijkt nu al bekend: "Opgezet spel" TV en Radio
TV en Radio

Winnaar 'De Allerslimste Mens ter Wereld' lijkt nu al bekend: "Opgezet spel"

Winnaar 'De Allerslimste Mens ter Wereld' lijkt nu al bekend: "Opgezet spel"

Vanavond gaat de laatste finaleweek van start. Donderdagavond “is ’t gebeurd”. Dan kennen we de winnaar van ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’. Als die nog niet al lang bekend is tenminste.

Dit seizoen van ‘De Allerslimste Mens’ kreeg heel wat commentaar te verduren. “Het is opgezet spel” en “Alles is in scène gezet”, lazen we meermaals op sociale media. Kijkers zijn ervan overtuigd dat alles op voorhand al bepaald is. En dat lijkt HLN-journalist Marc Coenegracht te bevestigen in de podcast ‘De Mediawatchers’.

Zo zou al lang duidelijk zijn wie de quiz zal winnen: Bart Cannaerts. “De makers kenden zijn zwaktepunten en hebben daarop ingespeeld”, zegt Coenegracht. Hij moest in de voorrondes een paar weken geleden koste wat het kost verliezen. “Er was een scenario om hem eruit te krijgen.” Anders kon Bart zonder twijfel nog een tijdje door.

Bart is dus de gedoodverfde winnaar, als de productie er weer geen stokje voor steekt tenminste. Ook de resterende kandidaten vrezen voor zijn terugkomst. “Ik heb al vier keer naast hem gezeten, dus ik kan alvast zeggen dat wie donderdag de finale speelt, sowieso een flinke kluif zal hebben aan Bart”, vreest Liesbeth Van Impe in Het Nieuwsblad. “Hij is een straffe quizzer én kent het programma door en door.”

Populair

Laatste nieuws