-->

Martien Meiland laat televisie voor wat het is en gooit het roer volledig om

Martien Meiland laat televisie voor wat het is en gooit het roer volledig om
Dinsdag 15 November 2022 - 15:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

We kennen Martien Meiland natuurlijk allemaal als misschien wel de meest opvallende verschijning op Play4. Momenteel kunnen we de avonturen van zijn gezin nog wekelijks volgen in het zevende seizoen van ‘Chateau Meiland’. Maar nu duikt Martien verrassend genoeg ook elders op.

Sinds jaar en dag verdient Martien zijn brood met realityshows. Televisie is hem dus niet vreemd. Tijd voor iets nieuws, dacht hij waarschijnlijk. Dus besloot de Nederlandse realityster even over te stappen op het witte doek. Hij schittert momenteel in een gloednieuwe film.

Martien speelt mee in ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarvoor kruipt hij in de huid van Jean Claude, een flamboyante kasteelheer. Een rol die hem op het lijf geschreven is dus. Dezelfde rol kreeg hij ook vorig jaar al te pakken in de eerste ‘Grote Sinterklaasfilm’. Maar deze keer mag Martien zelfs een liedje zingen samen met ‘Party Piet’, ‘De Sint Stunt’ genaamd.

De film speelt vanaf nu in alle zalen. Zijn fans zijn er in ieder geval al laaiend enthousiast over. “Geweldig was je”, “Superleuke film”, “Enorm van genoten” en “Je steelt de show”, laten ze weten op Instagram. De 'Grote Sinterklaasfilms' zijn dan ook een enorm succes in Nederland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland)

TAGS  I  Martien Meiland  I  Chateau Meiland