'Temptation'-Pommeline laat erg weinig aan de verbeelding over in strakke string sexy
sexy

'Temptation'-Pommeline laat erg weinig aan de verbeelding over in strakke string

'Temptation'-Pommeline laat erg weinig aan de verbeelding over in strakke string

Pommeline Tillière doet de monden van haar fans opnieuw openvallen. In een weinig verhullende outfit laat ze zich opnieuw van haar meest sexy kant zien.

Pommeline Tillière is bekend geworden door haar deelname aan ‘Temptation Island’. Sindsdien is ze ook bijzonder populair op Instagram. Dat komt deels doordat ze ook wel eens ondeugende plaatjes durft te posten. Ondanks dat ze nog maar pas is begonnen met OnlyFans, is ze toch haar fans op Instagram niet vergeten.

Deze keer krijgen we beelden te zien van een nieuwe fotoshoot. Pommeline zit aan een vleugelpiano en ze heeft erg weinig kleren aan. Zo draagt ze alleen een kleine, zwarte string en heeft ze vleugels op haar rug. Een gewaagde outfitkeuze, want ze laat veel van haar lichaam zien. “Engel of duivel?”, schrijft haar fotograaf erbij.

De fans van Pommeline zijn alvast onder de indruk. In de commentaren laten ze dan ook allemaal complimentjes achter. “Prachtige foto”, “Mooie foto meid”, “Wauw, je bent zo mooi”, “Love it”, “Wow”, “Goeie kont”, “Nice” “Sexy”, “Stunning” en “Damn, amai”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws