Bijzonder emotionele beelden van Niels Destadsbader gaan de ronde: "Zó mooi" TV en Radio
TV en Radio

Bijzonder emotionele beelden van Niels Destadsbader gaan de ronde: "Zó mooi"

Bijzonder emotionele beelden van Niels Destadsbader gaan de ronde: "Zó mooi"

Niels Destadsbader heeft een groot hart voor zijn fans. Dat maakt hij opnieuw duidelijk in een nieuw filmpje waarin te zien is hoe hij een van zijn grootste fans ontmoet.

Sinds kort kunnen we kijken naar ‘Out Of Office’, het nieuwe VTM-programma gepresenteerd door Bruno Vanden Broecke. ‘Out Of Office’ levert nu al heel wat mooie beelden op, maar een nieuw fragment maakt heel wat emoties los bij de kijkers. We krijgen namelijk meer te zien van de ontmoeting tussen Kristi en Niels Destadsbader.

Op de Instagrampagina van VTM deelt de zender een korte video van dit prachtige moment. In het filmpje vliegt Kristi haar grote idool in de armen en ze kan het zelfs niet droog houden. “Je hebt zelfs traantjes in de ogen”, zegt Niels. “Van blijdschap”, antwoordt Kristi enthousiast. Een dag die ze nooit meer zal vergeten.

In de commentaren onder het Instagrambericht van VTM laten kijkers weten dat ze Niels bewonderen voor wat hij allemaal doet. “Niels is zo lief” en “Zo mooi van Niels”, reageren ze onder meer. Anderen laten dan weer weten dat ze een traantje hebben moeten wegpinken. “Wie is er hier ajuinen aan het snijden?”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws