Bevestigd: op deze datum start het nieuwe, veelbelovende programma van Tom Waes TV en Radio
TV en Radio

Bevestigd: op deze datum start het nieuwe, veelbelovende programma van Tom Waes

Bevestigd: op deze datum start het nieuwe, veelbelovende programma van Tom Waes

Onlangs konden we nog genieten van een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’, maar het kijkcijferkanon van de VRT schittert binnenkort al opnieuw op tv. Eindelijk is bekend wanneer de nieuwe reeks van Tom Waes zal starten.

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Tom Waes aan een nieuw VRT-programma werkt. Nu komt er eindelijk meer informatie naar buiten, want de VRT heeft de startdatum verklapt van ‘Het verhaal van Vlaanderen’. Op Instagram deelt de openbare omroep nu ook een trailer van de reeks.

In het programma zal Tom Waes tien weken lang in het verleden van Vlaanderen duiken. Zo gaat hij op zoek naar wat er zich hier voor ons heeft afgespeeld. Die geschiedenis zal tastbaar worden gemaakt met historische re-enactments en die zien er alvast veelbelovend uit. Eindelijk weten we nu ook wanneer we naar de eerste aflevering kunnen kijken.

“‘Het verhaal van Vlaanderen’ start 1 januari op Eén en VRT MAX”, schrijft VRT op Instagram. In de commentaren reageren de fans meteen heel enthousiast. “Om naar uit te kijken”, “Ziet er goed uit”, “Wauw, we zullen zeker kijken”, “Veelbelovend”, “Ben benieuwd. ‘Het verhaal van Nederland’ was in ieder geval een aanrader voor jong en oud. We gaan zeker kijken” en “Cool”, klinkt het onder meer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws