Kritiek op Niels Destadsbader blijft maar toenemen: "Ik vind ’t zum kotzen" TV en Radio
TV en Radio

Kritiek op Niels Destadsbader blijft maar toenemen: "Ik vind ’t zum kotzen"

Kritiek op Niels Destadsbader blijft maar toenemen: "Ik vind ’t zum kotzen"

In augustus 2021 maakte Niels Destadsbader de overstap van VTM naar VRT. Een jaar later begint hij steeds meer commentaar te krijgen. Zeker sinds de vele ontslagen bij de VRT ligt hij hevig onder vuur.

Het was vorig jaar groot nieuws in de mediawereld: Niels die vertrok bij de commerciële omroep VTM en vervolgens tekende bij de openbare omroep. Bovendien was het ook een erg dure transfer, want niet veel later lekten de jaarlonen van de VRT-gezichten uit. Niels verdient zo'n 400.000 euro per jaar.

Toch heeft hij volgens velen de hoge verwachtingen nog niet kunnen inlossen. Zo heeft hij bijvoorbeeld nog geen grote show mogen presenteren. Ook zijn bijdrage aan de verslaggeving over het WK voetbal in Qatar was ondermaats. Daardoor begrijpen steeds meer mensen niet waarom de VRT zoveel heeft betaald voor hem.

Ook voormalig VRT-gezicht Kurt Van Eeghem is erg hard voor Niels. “Over Niels kan ik kort zijn. Zoveel geld neertellen voor één persoon, terwijl je langs de achterdeur tientallen uitstekende werkkrachten de straat op gooit, dat hoort niet”, vertelt hij aan Dag Allemaal. “Ik vind ’t zum kotzen, als ik mezelf even zo bruut mag uitdrukken”, aldus Kurt.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws