James Cooke verklapt opmerkelijk nieuws over de toekomst van 'James De Musical' TV en Radio
TV en Radio

James Cooke verklapt opmerkelijk nieuws over de toekomst van 'James De Musical'

James Cooke verklapt opmerkelijk nieuws over de toekomst van 'James De Musical'

Eindelijk kunnen we weer kijken naar ‘James De Musical’ op tv, maar zal er ook nog een volgend seizoen komen? James Cooke onthult zelf het antwoord.

Onlangs is het tweede seizoen gestart van ‘James De Musical’. In de eerste aflevering van het populaire Play4-programma ontving James Cooke Erik van Looy, maar er zullen nog heel wat bekende gezichten de revue passeren Zo wist hij ook Bart Peeters, Astrid Coppens, Dina Tersago, Alex Agnew, Luc Appermont, Karen Damen en de Planckaerts te strikken.

‘James De Musical’ doet het waanzinnig goed en het programma is ook nog maar juist in de prijzen gevallen. Zo mocht James een prestigieuze Gouden Roos mee naar huis nemen én binnenkort zal hij met een grote liveshow in de Lotto Arena staan. Dat nieuws kondigde hij deze week nog aan.

Tijdens deze grote aankondiging vertelde James ook al meer over de toekomst van het tv-programma. Zo bevestigde hij dat er al zeker een derde seizoen van 'James De Musical' komt. Bovendien zal hij tijdens de liveshow in de Lotto Arena ook de eerste gast van het derde seizoen bekendmaken.

Populair

Laatste nieuws