Viktor Verhulst met de grond gelijk gemaakt na opmerkelijke verschijning Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst met de grond gelijk gemaakt na opmerkelijke verschijning

Viktor Verhulst met de grond gelijk gemaakt na opmerkelijke verschijning

Viktor Verhulst is nog maar pas terug van zijn tripje naar New York samen met zijn vriendin Sarah Puttemans. Back to reality, want de zoon van Gert Verhulst krijgt nu heel wat harde commentaar te verduren.

Viktor Verhulst kennen de meesten vooral als de zoon van Gert Verhulst. Toch is hij ook bekend geworden als presentator van ‘Love Island’, draait hij plaatjes met Kobe Ilsen én duikt hij op in de realityreeks ‘De Verhulstjes’. Viktor was vorige week nog in New York, maar toen hij terug in ons landje was, ging hij meteen naar de première van de musical ‘Vergeet Barbara’.

Daar ging hij niet alleen naar toe om zijn papa Gert, die een van de hoofdrollen speelt, aan te moedigen. Viktor deed namelijk zelf ook mee in de musical. Totaal onverwacht verscheen hij plots op het podium als renner, maar niet iedereen reageert daar even positief op. Zo krijgt hij nu heel wat verwijten naar het hoofd geslingerd.

“Doe Vlaanderen een plezier en verdwijn van het scherm. Je hebt het gewoon niet en dat is niet erg, maar je moet het wel beseffen”, “Geen talent, dom, arrogant en geen uitstraling! Gelukkig dat papa een miljoenenimperium heeft” en “Zoontje van… Anders had men nooit van hem gehoord”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws