Nora Gharib spreekt klare taal over haar 'showbizzpapa' Bart Peeters Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nora Gharib spreekt klare taal over haar 'showbizzpapa' Bart Peeters

Nora Gharib spreekt klare taal over haar 'showbizzpapa' Bart Peeters

Nora Gharib schittert sinds kort terug op VTM in het nieuwe programma ‘Tiny House Battle’. De presentatrice heeft deels haar mediacarrière te danken aan Bart Peeters en nu moet ze wat kwijt over hem.

Nora Gharib is bekend geworden door haar deelname aan de talentenjacht ‘K3 zoekt K3’. Ondanks dat ze geen K3’tje werd, betekende dat wel haar doorbraak bij het grote publiek. Zo heeft ze sindsdien al verschillende tv-programma’s mogen presenteren, maar wat velen niet weten is dat Bart Peeters haar daarbij heeft geholpen.

Doordat James Cooke deze week Bart Peeters ontving in ‘James De Musical’, plaatst Nora een bijzonder berichtje op haar Instagrampagina. “Mijn ‘showbizzpapa’, zoals ik hem wel eens noem”, begint ze. “Hij geloofde enkele jaren geleden in mijn kunnen waardoor ik samen met hem ‘Merci Voor De Muziek’ mocht presenteren, waarna mijn tv-carrière werd geboren”, klinkt het emotioneel.

Ze deelt ook meteen een leuke selfie met Bart én een kiekje dat ze in het publiek zit bij ‘James De Musical’. “Hij zal zélf verrast worden met een fantastische musical die enkele hoogtepunten van zijn leven in de kijker zal zetten. Bart, bedankt voor álles”, aldus Nora. Ze heeft ook nog een boodschap voor James. “Dit was práchtig. Wat een topteam”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws