"Hoe gaat het écht met jou?": Emotionele Fabrizio doet pakkende bekentenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Hoe gaat het écht met jou?": Emotionele Fabrizio doet pakkende bekentenis

"Hoe gaat het écht met jou?": Emotionele Fabrizio doet pakkende bekentenis

Tijdens een vragenrondje op Instagram krijgt Fabrio Tzinarids plots de vraag hoe het echt met hem gaat. De realityster geeft daarop een uitgebreid antwoord.

Fabrizio Tzinaridis kennen we nog van ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’. De realityster is nog steeds heel populair op sociale media en daarom gaat hij af en toe in gesprek met zijn volgers. Als iemand hem vraagt hoe het écht met hem gaat, moet hij toch wat kwijt. “Als ik dat zou moeten uitleggen, heb ik heel wat stories nodig. Die ga ik je besparen”, begint hij.

“Er zijn op dit moment een handvol mensen die weten hoe het ‘echt’ met me gaat en dat is oké”, schrijft hij. Fabrizio is gestopt met alles te delen op sociale media, omdat hij vaak commentaar krijgt. “Ik deelde heel persoonlijke, vaak kwetsbare, relateerbare maar vooral eerlijke dingen met heel Vlaanderen en Nederland met de intentie om goed te doen. Ik haalde daar veel voldoening uit, maar dat werd me niet altijd in dank afgenomen”, legt hij uit.

Hij geeft ook toe dat hij het daar lang moeilijk mee had. “Maar zoals dat in een vliegtuig gaat: eerst zelf je zuurstofmasker opzetten voor je anderen help”, aldus Fabrizio. Verder laat hij ook weten dat hij hier nog eens op terugkomt als hij daar nood aan heeft. “Maar om toch kort op je vraag te antwoorden: het gaat vaak goed met me. Dank je”, besluit hij.

"Hoe gaat het écht met jou?": Emotionele Fabrizio doet pakkende bekentenis

Populair

Laatste nieuws