Carmen Pfaff lijdt aan osteoporose en heeft nu alweer triest nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Carmen Pfaff lijdt aan osteoporose en heeft nu alweer triest nieuws te melden

Carmen Pfaff lijdt aan osteoporose en heeft nu alweer triest nieuws te melden

Carmen Pfaff sukkelt de laatste tijd steeds meer met haar gezondheid. De vrouw van Jean-Marie Pfaff laat nu weten hoe het echt met haar gaat.

Carmen Pfaff kampt met een zware vorm van osteoporose oftewel botontkalking. Deze sluipende aandoening maakt je botten brozer en daardoor is de kans op botbreuken groter. Osteoporose heeft een grote impact op het dagdagelijkse leven van een patiënt en ook Carmen heeft het niet gemakkelijk.

“Door die osteoporose heb ik al wat ruggenwervels gebroken”, bekent ze aan TV-Familie. “En verder… Het gaat op en af. Je leert daarmee leven. Stabiel zal het niet meer worden”, zegt ze. “Mijn lichaam wordt alsmaar ouder, da’s normaal. En ik ben voorzichtig, want ik wil nog een hele tijd meegaan”, aldus Carmen.

Toch heeft ze onlangs opnieuw iets ergs meegemaakt. “Laatst ben ik gevallen toen ik alleen thuis was”, verklapt ze. “In de keuken lag een plasje van één van de chihuahua’s en daar ben ik wat over uitgeschoven”, legt ze uit. Voor ze het wist lag ze op de grond. “Bij die val heb ik een barstje in m’n sleutelbeen opgelopen en er waren wat spieren verrekt”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws