Na eerste 'Eurosong'-aflevering: Loredana krijgt bikkelharde kritiek over zich TV en Radio
TV en Radio

Na eerste 'Eurosong'-aflevering: Loredana krijgt bikkelharde kritiek over zich

Na eerste 'Eurosong'-aflevering: Loredana krijgt bikkelharde kritiek over zich

Zaterdagavond vindt de grote finale van de preselecties voor het Eurovisiesongfestival plaats in Paleis 12. Dan weten we wie België in mei vertegenwoordigt in Liverpool. Maar eerst leren we de kandidaten en hun liedjes deze week beter kennen in ‘Eurosong’ op Eén.

Loredana De Amicis mocht gisteren de spits afbijten. Zij liet ‘Dream In Colors’ voor wat het is en besloot haar kans te wagen met ‘You Lift Me Up’, een nummer over haar relatie met Pat Krimson. “Het heeft een hoog Eurosong-gehalte en er zitten zelfs veel Tomorrowland-vibes in”, zei ze tijdens de uitzending. “Ik voel er heel veel power in”, klink het vastberaden.

Loredana bewees gisteren dat ze Pat niet nodig heeft op het podium. Al denkt niet iedereen daar hetzelfde over. Haar song stuit hier en daar op kritiek. “Net zoals de rest maar een triestig liedje”, “Als alles op dit niveau is, winnen we zeker niet”, “Flauwekul”, “Mijn oren doen er nog pijn van”, “We gaan ons weer belachelijk maken”, “Wat is dit?”, “Veel geblaat, weinig wol”, “Dikke flop”, “Neen, danku” en “Maakt geen schijn van kans”, spuwen ze hun gal op Facebook.

Gelukkig heeft de zangeres ook een leger aan fans achter zich, die wel in haar kansen geloven. “Loredana heeft een fantastische stem”, “Ze zingt iedereen naar huis”, “Krachtig nummer, ze heeft de juiste keuze gemaakt”, “Geslaagde song”, “Loredana is de beste” en “Fantastische zangeres, ik hoop dat ze wint”, moet hen van het hart.

Populair

Laatste nieuws