Astrid Coppens is smoorverliefd op baby Joey-Lee: "Net zo mooi als haar zusje!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens is smoorverliefd op baby Joey-Lee: "Net zo mooi als haar zusje!"

Astrid Coppens is smoorverliefd op baby Joey-Lee: "Net zo mooi als haar zusje!"

Astrid Coppens is ondertussen zo’n 11 weken de fiere mama van Joey-Lee. Op haar Instagrampagina deelt ze opnieuw een prachtige foto van de kleine spruit.

De tijd vliegt voor Astrid Coppens en haar man Bram. Eind oktober mochten ze hun tweede kindje verwelkomen en ondertussen zijn ze al 11 weken de trotse ouders van Joey-Lee. Astrid heeft sinds de geboorte al verschillende schattige plaatjes gedeeld van het kleine meisje.

Nu deelt de mama opnieuw een prachtige foto van haar jongste dochtertje. Ze ligt in haar bedje en kijkt met lieve oogjes naar de camera. “Wat ben ik smoorverliefd op dit lief klein harteke Joey-Lee”, schrijft Astrid erbij. Meteen merken haar volgers een treffende gelijkenis op. “Mooi meisje, lijkt op jou”, “Een mini Astridje” en “Deze keer is het een kopie van de mama”, reageren ze.

Daarnaast laten haar volgers ook nog weten dat ze het volledig snappen dat Astrid verliefd is op haar baby’tje. “Zo schattig”, “Een dotje”, “Wat een mooi kindje”, “Joey-Lee is om op te eten, zo’n schatje”, “Wat een mooi meisje weer, net zoals Billie-Ray”, "Prachtig" en “Wat een lief snoetje”, schrijven ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws