Gruwelijk wat Tatyana Beloy heeft meegemaakt: "Dankbaar dat ik nog leef" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gruwelijk wat Tatyana Beloy heeft meegemaakt: "Dankbaar dat ik nog leef"

Gruwelijk wat Tatyana Beloy heeft meegemaakt: "Dankbaar dat ik nog leef"

Tatyana Beloy, die er haar eerste week als gloednieuwe ‘Big Brother’-presentatrice op heeft zitten, doet een schokkende onthulling in een interview met ‘De Morgen’. Zo vertelt ze openhartig dat ze in 2016 samen met haar broer Yannick betrokken raakte bij de aanslagen in Zaventem.

Tatyana kwam net terug van Thailand en haar broer zou op reis vertrekken. Ze wilden nog snel samen een koffie drinken in de Starbucks op de luchthaven. “In plaats van de ondergrondse uitgang te gebruiken, nam ik de roltrap naar de vertrekhal. Net voor ik wilde bestellen, kwam ik een collega tegen. Yannick deed teken naar me dat hij alvast even ging inchecken en zou terugkomen”, vertelt de presentatrice in De Morgen.

“Van wat ik later begreep ging toen de eerste bom af”, klinkt het. “Als ik tien centimeter meer naar rechts had gestaan, was ik er niet meer geweest.” Tatyana mag duidelijk van geluk spreken. “Ik zag een afgerukte arm voorbijvliegen met de metalen grijper voor de broodjes er nog aan.”

Tatyana kon gelukkig naar buiten vluchten. “Toen ik Yannick op me af zag stormen, brak net het glas van de grote inkomdeur achter hem. Een paar seconden eerder en duizenden glasscherven zouden hem verminkt hebben, of gedood”, beseft ze. Ze heeft dit verschrikkelijke voorval dan ook nog niet volledig kunnen plaatsen. “Nog steeds zie ik al dat bloed voor me, hoor ik die ‘tuuuuuut' in mijn oren en ruik ik de stoffige en verbrande geur die direct mijn neus bereikte.”

Dankbaar

Onlangs moesten Tatyana en Yannick voor het eerst weer samen vliegen. En dat ging gepaard met de nodige stress. “Na de security bestelden we een glas champagne en scandeerden we: ‘Op het leven!' Ik heb geen feestdagen nodig om het leven te vieren”, gaat ze verder. “Ik ben elke dag dankbaar dat ik nog leef en begreep door de aanslagen dat het leven om het nú draait. Alles wat ik wil doen in het leven, doe ik nu. Ik wacht niet meer”, leerde Tatyana er wel uit.

Populair

Laatste nieuws