James Cooke doet boekje open over Gert Verhulst: "Vlammende ruzie gehad" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke doet boekje open over Gert Verhulst: "Vlammende ruzie gehad"

James Cooke doet boekje open over Gert Verhulst: "Vlammende ruzie gehad"

James Cooke en Gert Verhulst zijn al jaren dikke vriendjes. Zowel op professioneel vlak als ernaast zijn de twee heren twee handen op één buik. Wat niet uitsluit dat het er soms eens serieus tegen kan zitten.

Na een moeizame start werden James Cooke en Gert Verhulst al snel de beste vrienden. “Ik denk dat dat komt omdat we heel vaak dezelfde ideeën hebben”, vertelt James in de podcast ’22 Minuten Stomme Vragen!’. “En we zijn nogal helder in onze communicatie met elkaar. Ik kan wel echt alles zeggen tegen Gert, en omgekeerd.” Ook als iets hen eens niet aanstaat.

“We steken ons niet weg. Dat is de basis van een goede vriendschap. Altijd jezelf kunnen zijn, en dat is zo bij ons”, gaat James verder. Of dat soms vlammende ruzie oplevert? “Ja hoor, maar dat is misschien nog maar twee keer gebeurd in al die jaren dat we elkaar kennen. Dus dat valt eigenlijk heel goed mee”, vindt de presentator. In dat geval gaat het meestal om iets professioneels, onlangs nog zelfs.

“We hadden een ander idee en wilden allebei niet toegeven. We zijn eigenlijk niet koppig, maar toen waren we allebei rotsvast overtuigd van ons eigen gelijk”, lacht James. “Dat was moeilijk, het lukte maar niet om een knoop door te hakken en dan ging het er wel heel fel aan toe”, moet hij toegeven. “Omdat we allebei zo gepassioneerd zijn.” Uiteindelijk heeft Gert zijn gelijk gekregen. “En uiteindelijk had hij ook echt gelijk, en dan kan ik dat ook heel gemakkelijk toegeven”, aldus James.

Populair

Laatste nieuws