Om van te smelten: Astrid Coppens post wondermooie beelden van shoot met kindjes Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Om van te smelten: Astrid Coppens post wondermooie beelden van shoot met kindjes

Om van te smelten: Astrid Coppens post wondermooie beelden van shoot met kindjes

Astrid Coppens heeft onlangs een fotoshoot gedaan samen met haar twee dochtertjes. Op haar Instagrampagina deelt de fiere mama daar nu de eerste prachtige beelden van.

Astrid Coppens is vorig jaar voor de tweede keer mama geworden van een dochtertje genaamd Joey-Lee. In 2019 mocht ze samen met haar man Bram hun eerste kindje al verwelkomen. De trotse ouders delen geregeld leuke plaatjes van hun kroost, maar deze keer verbluft Astrid al haar volgers met een prachtige fotoshoot.

“Ik heb een hele leuke shoot gedaan met Julie, de mama van een vriendinnetje van Billie-Ray”, vertelt ze. “Intieme mama-kind fotosessie met als resultaat een reeks poëtische, mooie en warme beelden om voor altijd te koesteren”, voegt Astrid er nog aan toe. Ze post ook meteen enkele foto’s van de mooie shoot.

Haar volgers laten al snel weten dat ze deze kiekjes fantastisch vinden. “Te mooi”, “Prachtige foto’s”, “Subliem”, “Doe je supergoed”, “Hele mooie foto’s”, “Maar zo schoon, Astrid”, “Mooie kindjes, jongste al flink gegroeid” en “Zo naturel”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws