Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi verbluffen met heuglijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi verbluffen met heuglijk nieuws

Halfjaar na 'Blind Getrouwd': Brecht en Dziubi verbluffen met heuglijk nieuws

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen leerden we eind vorig jaar kennen als topfavorieten uit ‘Blind Getrouwd’. Vanaf de eerste seconde leefden de twee heren op een roze wolk en dat trekken ze enkele maanden later nog steeds door. Vandaag kunnen de tortelduifjes opnieuw fantastisch nieuws met ons delen.

Brecht en Dziubi, één van de twee koppels die er wel in geslaagd zijn getrouwd te blijven, zijn nog lang niet vergeten door het brede publiek. Ze wisten de harten van tv-kijkend Vlaanderen zelfs zo zeer te veroveren dat het hen een nominatie opleverde voor de ‘Kastaars!’, de gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen, in de categorie ‘Deelnemer van 2022’.

En vandaag zijn ze al één serieuze stap dichter bij die overwinning. De talloze reclame van de ‘Blind Getrouwd’-kandidaten over alle seizoenen heen werpt duidelijk zijn vruchten af. Van de 10 genomineerden per categorie blijven er nog maar 4 overeind. En Brecht en Dziubi zijn nog steeds in de running om vanavond met een ‘Kastaar!’ naar huis te gaan.

Dat betekent dat Joren Dumont zich stilaan mag beginnen voor te bereiden op zijn unieke concert op de Grote Markt van Antwerpen. Als Brecht en Dziubi straks met de overwinning naar huis gaan, beloofde hij er namelijk zijn liedje 'Ik heb 3 haren op m'n borst, ik ben een beer' te zingen. En belofte maakt schuld.

Populair

Laatste nieuws