Kim Van Oncen klapt uit de biecht over haar samenwerking met Peter Van de Veire TV en Radio
TV en Radio

Kim Van Oncen klapt uit de biecht over haar samenwerking met Peter Van de Veire

Kim Van Oncen klapt uit de biecht over haar samenwerking met Peter Van de Veire

Sinds kort kan je op Radio2 luisteren naar Peter Van de Veire en Kim Van Oncen in de gloednieuwe ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. Het radioprogramma kreeg al veel kritiek te verduren, maar hoe gaat het tussen Peter en Kim? De presentatrice onthult daar nu meer over.

2023 staat in het teken van verandering voor Kim Van Oncen. De ‘Dertigers’-actrice is namelijk begonnen als radiopresentatrice en ze is nu elke ochtend present op Radio2. In ‘Goeiemorgen Morgen!’ is ze de sidechick van Peter Van de Veire en dat vindt ze tot nu toe erg leuk. Dat komt natuurlijk ook doordat ze goed overeenkomt met Peter.

Aan Dag Allemaal verklapt ze namelijk dat de samenwerking keigoed verloopt. “Ik kende hem oppervlakkig, maar nu wordt dat veel intenser”, aldus Kim. Bovendien vindt ze hem ook een heel goede mentor. “Ik ben uiteindelijk nog maar een leek en hij heeft heel veel geduld met mij. Hij bepaalt elk onderwerp en houdt alles onder controle”, legt ze uit.

Ook Ilse, de vrouw van Peter, is begaan met Kim. “Ze stuurde me een berichtje: ‘En, is ’t te doen met mijne vent?’ Ze heeft ook wafels gebakken en meegegeven, zo lief”, zegt ze. Ook na de werkuren durft Peter wel eens te bellen naar Kim. “Om te vragen of ik de show oké vond, of ik de recensies gelezen heb”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws