"Wat vinden jullie?": Camille overstelpt met reacties na bijzondere performance Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat vinden jullie?": Camille overstelpt met reacties na bijzondere performance

"Wat vinden jullie?": Camille overstelpt met reacties na bijzondere performance

Niet alleen is Camille Dhont een van de meest populaire zangeressen van het moment in Vlaanderen, de 21-jarige blondine is ook een actrice. Zo is ze nog steeds te zien in #LikeMe en in die jeugdserie zingt ze nu een opmerkelijke cover.

Het gaat hard voor Camille Dhont. Op de Music Industry Awards viel ze vorige week nog twee keer in de prijzen. Zo won ze in de categorie ‘Nederlandstalig’ én ‘Pop’. Een leuke bekroning voor al het harde werk dat ze geleverd heeft. Camille heeft haar doorbraak als solo-artiest te danken aan de Ketnet-serie #LikeMe en ook daarin verbluft ze iedereen.

Momenteel is het vierde en laatste seizoen van de populaire jeugdreeks #LikeMe te zien op Ketnet. In de nieuwe aflevering zingt Camille samen met Daisy Thys het liedje ‘Dag Vreemde Man’ van Ann Christy. “Dit nummer ligt superdicht bij mijn hart, want dit was het nummer waarmee ik vijf jaar geleden auditie heb gedaan voor deze fantastische rol”, schrijft de zangeres op Instagram.

“Wat vinden jullie ervan?”, vraagt Camille ook meteen aan haar fans. Al snel krijgt ze heel wat reacties binnen, want haar volgers vinden de cover fantastisch. “Dit is zo prachtig gezongen en gespeeld. Heel goed gedaan”, “Wat een prachtige stem heb je”, “Zo speciaal”, “Je bent een ongelofelijke artiest. Chapeau”, “Kippenvel” en “Hoe kan jij ons in godsnaam toch blijven verbluffen? Love it”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws