Toch geen huwelijk voor Thilly? 'Thuis'-producer doet onheilspellende uitspraak TV en Radio
TV en Radio

Toch geen huwelijk voor Thilly? 'Thuis'-producer doet onheilspellende uitspraak

Toch geen huwelijk voor Thilly? 'Thuis'-producer doet onheilspellende uitspraak

Het was een verrassing van jewelste toen Thilly (Lauren Müller) vorige week niet alleen weer opdook, maar ook toen ze Harry (Stan Van Samang) uit het niets ten huwelijk vroeg. Maar beloven de twee elkaar binnenkort echt eeuwige trouw? ‘Thuis’-producer Hans Roggen geeft een mysterieus antwoord.

Enkele dagen voor ze weer opdook, werd Thilly nog bij Cel Vermiste Personen opgegeven nadat ze zogezegd naar het buitenland was vertrokken en niets meer van zich liet horen. “Iedereen was erg ongerust”, vertelt ‘Thuis’-producer Hans Roggen in TV-Familie. ‘Niet alleen de andere personages. Ook de kijkers leefden intens mee.” Maar haar verhaallijn nam al snel een positieve wending. Zij en Harry stappen binnenkort in het huwelijksbootje.

Volgens de trouwe kijkers ideaal materiaal voor de seizoensfinale. “Maar wannéér die trouwpartij precies plaatsvindt, gaan we nog niet verklappen”, klinkt het bij de producer. “En met Thilly weet je nooit. Ze lijkt me niet het type dat dingen op de lange baan schuift.” Hij licht al een tipje van de sluier op: “Zij en Harry zullen er iets heel leuks van willen maken. In een dagelijkse fictiereeks is een huwelijk altijd een topmoment. Omdat je wéét dat daar van alles kan gebeuren.”

Na Adil en Christine zullen de huwelijksklokken binnenkort normaal gezien dus nog een tweede keer luiden. Maar de vraag is nu of er wel een huwelijk zal komen. De producer doet namelijk een onheilspellende uitspraak. “Al kan er tot dan nog van alles gebeuren, natuurlijk”, wil een mysterieuze Hans Roggen er nog over kwijt.

Populair

Laatste nieuws