Kat Kerkhofs compleet gebroken door verschrikkelijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs compleet gebroken door verschrikkelijk nieuws

Kat Kerkhofs compleet gebroken door verschrikkelijk nieuws

Kat Kerkhofs werd deze ochtend opgeschrikt door triest nieuws. Het zuid-oosten van Turkije is namelijk getroffen door een zware aardbeving en het dodental loopt snel op. Op Instagram laat de vrouw van Dries Mertens weten dat ze erg aangeslagen is.

Kat Kerkhofs woont ondertussen al een tijdje in Istanboel samen met haar man Dries Mertens en hun zoontje Ciro Romeo. Het gezinnetje verhuisde naar de Turkse metropool omdat Dries momenteel bij de voetbalploeg Galatasaray speelt. Deze ochtend vond er helaas een verschrikkelijke gebeurtenis plaats in het land.

Zo vond er een zware aardbeving plaats in het zuid-oosten van Turkije. Het epicentrum lag bij de stad Gaziantep en de beving kon zelfs gevoeld worden tot in Syrië, Cyprus, Israël en Libanon. Momenteel is er al sprake van meer dan 600 doden. Op haar Instagramverhaal deelt Kat nu een bericht dat Turkije een alarmstatus van het vierde niveau heeft afgekondigd.

“De alarmtoestand omvat een internationale omroep voor hulp. Onze mensen die onder het puin van de aardbeving in mijn land liggen, hebben uw hulp nodig om gered te worden”, staat er te lezen. Kat is erg aangedaan door dit trieste nieuws. Op haar Instagramverhaal plaatst ze dan ook een gebroken hartje boven de boodschap.

Kat Kerkhofs compleet gebroken door verschrikkelijk nieuws

Populair

Laatste nieuws