Kat Kerkhofs krijgt plots slecht nieuws te horen: "Verschrikkelijk" TV en Radio
TV en Radio

Kat Kerkhofs krijgt plots slecht nieuws te horen: "Verschrikkelijk"

Kat Kerkhofs krijgt plots slecht nieuws te horen: "Verschrikkelijk"

Kat Kerkhofs schittert momenteel elke donderdagvond op Play4 als presentatrice in ‘Tulpen uit Antwerpen’ aan de zijde van de Nederlandse presentator Buddy Vedder. Hoewel ze hun beste beentje voorzetten, wordt de gloednieuwe muziekshow lang niet door iedereen gesmaakt.

In ‘Tulpen uit Antwerpen’ gaan Kat Kerkhofs en Buddy Vedder op zoek naar de beste Nederlandstalige cover van 2023. Vlaamse artiesten nemen een oorwurm uit Nederland onder handen, Nederlandse artiesten een echte Vlaamse klassieker. Naast Vlaams talent staat dus ook heel wat Nederlands talent op het podium. Toch wordt de muzikale show bij onze noorderburen niet uitgezonden.

Hoewel het Play4-programma er normaal eerder uitgezonden zou worden, wordt de show nu verplaatst naar de zomer. Wat raar is, want dan zijn de winnende songs uit de wedstrijd al bekend. Bovendien is de kans groot dat ‘Tulpen uit Antwerpen’ er gewoon in de vuilbak verdwijnt. Critici zijn er niet over te spreken. “Het is misschien wel de meest afgrijselijke show van de afgelopen vijf jaar”, denkt mediajournalist Marcus den Blanken van het dagblad AD erover. “Het was echt niet om aan te gluren. Het was verschrikkelijk.”

Het Nederlandse showbizzprogramma RTL Boulevard is dezelfde mening toegedaan. “In Hilversum is het minst gebruikte apparaat de shredder terwijl er echt wel wat vaker een beroep op gedaan mag worden. Dit lijkt me een goed geval”, vindt journalist Rob Goossens. Maar ook in Vlaanderen lopen de kijkers niet wild van het programma. ‘Tulpen uit Antwerpen’ wist donderdagavond slechts 143.000 kijkers naar het scherm te lokken.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws